Info

Info

Bröllop. Denna bubbliga, nervösa, gråtiga, lyckliga, storslagna eller intima, makalösa händelse.

Jag har fotograferat bröllop sedan 2008 och det är en av mina absoluta favoritsaker i livet. Jag gråter alltid en tår under vigseln, ser till att ni får hångla (och skratta) ordentligt under porträttfotograferingen och har som mål att era bilder ska hjälpa er att minnas alla de där skratten och tårarna. Och hur snygga ni var. Och hur snygga er släkt och vänner var. Och alla dekorationer. Dansen. Och tårtan, glöm inte tårtan! Och…ja ni är med mig.

Är ni intresserade av att boka mig eller vill veta mer, hör av er med en kort berättelse om hur ni tänker er och planerar ert bröllop, så skickar jag min prislista och mer info tillbaka. Jag har bara möjlighet att fotografera ett fåtal bröllop varje år, då jag vill kunna ge mina brudpar gott om tid och hög kvalité innan, under och efter bröllopet.

Mina paket börjar på 16.000 SEK och jag är med er minst 5 timmar.

 

Jag hoppas vi ses!

Lite mer om:

Gallerier

Om fotograferingen

Fantastiskt kul att du är intresserad av mina bilder!

.

Jag fotograferar alltid i naturligt ljus och vi ses på valfri plats, hemma hos er eller på något annat ställe ni tycker är extra fint! På sommarhalvåret fotar jag helst  tidigt på förmiddagen eller sen eftermiddag/kväll eftersom det är då det extra mjuka och goa ljuset finns. På vintern när det är lite mörkare är det bäst ljus på förmiddagen.

Annat som är bra att veta är att jag älskar rekvisita och accessoarer, så om ni också gör det tveka inte att ta med ballonger, konfetti, såpbubblor eller andra favoritsaker till fotograferingen. Det är både roligt och gör fotografierna personligare!

Jag är också en riktig loppisnörd som älskar saker från äldre årtionden, vilket också anas i mina bilder som har lite vintageton i sig. Förutom det så försöker jag få mina bilder att kännas spontana, ärliga, avslappnade och varma!

.

Vill du boka mig som fotograf eller undrar något så skicka mig ett mail på therese@thereseottosson.com, skicka ett sms eller ring mig på telefonnummer 0703-617879.

 

Följ mig gärna på sociala medier!